Dacs Car Cleaning

Als u kwaliteit zoekt dan bent u bij mij aan het juiste adres

Over Mij


 autopoetsbedrijf, car detailing over mij ….

Passie, toewijding, geduld zijn slechts enkele begrippen die bij mij hoog in het vaandel staan. Hoe ik  me  onderscheid ten opzichte van een ieder ander auto poetsbedrijf en een doorsnee poetsbeurt, laten wij u graag zien op mijn website.

“Tijdens mijn jeugdjaren was ik in mijn vrije tijd altijd al bezig met het poetsen van auto ,s  , van mijn hobby heb ik duidelijk mijn beroep gemaakt.”


Hieruit is Dacs  Car Cleaning ontstaan . Ik  doe altijd dat stapje extra op het gebied van car detailing. Alleen door gebruik te maken van de beste methodes en kwalitatief hoogwaardige producten kan ik het allerbeste resultaat aan u bieden.

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld voor u . Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk. Allereerst luisteren wij naar de wensen en behoeften van mijn klanten, vervolgens stellen wij een plan van aanpak voor u samen. Nadat dit werkplan is uitgevoerd is een gewenst verbluffend resultaat gegarandeerd. Een uiterst mooie glans is belangrijk, maar een langdurig mooie glans is nog veel belangrijker voor mij en mijn  klanten.