Dacs Car Cleaning
/

Als u kwaliteit zoekt dan bent u bij mij aan het juiste adres

 

Car detailing … wat is het?:

Om het car detailing proces wat duidelijker te maken hebben we hier de belangrijkste stappen op een rijtje gezet en van een omschrijving voorzien. Car detailing de naam zegt het al; “detailing”. Als wij werken aan het perfecte eindresultaat draait het allemaal om details, en alle stappen die car detailing dus met zich mee brengt. Door op de verschillende onderstaande banners te klikken krijgt u meer informatie over de desbetreffende stap.

Hopelijk is onze uitleg hierover duidelijk, wilt u desondanks meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op.

Wasproces

Het is belangrijk dat de auto met een goede shampoo (ph-neutraal), een zachte spons en voldoende water gewassen wordt. Zo wordt de kans op waskrassen geminimaliseerd. Wassen doen wij in meerdere stappen, Wielkasten, kieren en naden worden vanzelfsprekend meegenomen in het wasproces. Na afloop drogen wij de auto door middel van een  zeem en droogdoeken en .


Kleien

Na het wassen wordt de wagen gekleid om de lak en het glas te decontamineren en zo ingevreten teer, hars, zure regen, industriële fall-out en meer te verwijderen. Kleien gebeurd met zoals de naam al zegt klei, hieraan wordt een vloeistof met een speciale samenstelling toegevoegd. Deze heeft als functie het vuil los te weken en de klei gemakkelijk en risico vrij zijn werk te laten doen. Hierna zijn de poriën van de lak volledig vrij van vuil en is de lak klaar om gepolijst te worden.


 

Lak imperfecties

We inspecteren de het lakoppervlak op imperfecties. Denk hierbij aan; losse krassen, waskrassen, ingebrande vogelpoep, industriële fall-out, etc. Vind meer informatie of lakimperfecties door op onderstaande afbeelding/banner te klikken:


Door onze innovatieve (machinale) polijstmethode zijn wij vooruitstrevend. Wij garanderen dat wij een 100% hologram vrij lakoppervlak aan u afleveren. Hologrammen zijn cirkelvormige krassen (baanvormig) veroorzaakt door een niet juiste of onzorgvuldige manier van machinaal polijsten.

Ons bedrijf is uitgerust met uiteenlopend scala aan polijstmachines. De polijstmachines die wij hanteren hebben alle verschillende eigenschappen. Zo hebben wij bijvoorbeeld machines van groot naar klein. Met de kleinere varianten kunnen wij ook de moeilijk bereikbare plekken aan uw auto juist behandelen.Kunststof en rubbers

Kunststof en rubber zijn onderhevig aan UV-stralen, zout, zure regen en meer waardoor ze snel uitdrogen en verkleuren. Om dit te voorkomen brengen wij een smart dressing van Smartwax aan die de rubbers en plastics voeden, beschermen en zijn originele kleur terug brengen. , ontent plaatsen.